Webinar: De jaarcijfers

By Webinars

Op 1 december aanstaande organiseren wij het webinar 'De Jaarcijfers'. Tijdens deze online sessie legt Maikel van den Bosch uit hoe onderwijsinstellingen eenvoudiger hun jaarcijfers kunnen samenstellen. Enkele vragen die Maikel zal behandelen:

  • Met welke nieuwe ontwikkelingen moet je rekening houden?
  • Hoe zorg je ervoor dat je proces soepel verloopt?
  • Hoe kun je je informatie gemakkelijker verzamelen?

Het webinar bevat praktische tips & trucs die je direct in de praktijk kunt inzetten. Deelname is kosteloos.

Webinar

Deze kennissessie is een webinar. Je volgt het webinar van achter de eigen pc of laptop. Benodigd zijn: een goede internetverbinding en luidsprekers (of koptelefoon). Kort voor de sessie ontvang je van ons een link om in te loggen in de digitale collegezaal. Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen. Uiteraard is het webinar kosteloos te volgen.

heldere stuurinformatie