Webinar: Grip op verzuim

By Webinars

Op 6 oktober aanstaande organiseren wij het webinar 'Grip op verzuim'. Tijdens deze online sessie legt Maikel van den Bosch uit hoe onderwijsinstellingen meer grip kunnen krijgen op hun verzuim. Slim gebruik maken van de bestaande verzuimcijfers is hierbij cruciaal! Enkele vragen die Maikel zal behandelen:

  • Welke verzuimcijfers zijn van belang?
  • Hoe analyseer en interpreteer je die cijfers?
  • Op welke wijze kun je effectief (bij)sturen aan de hand van deze verzuimcijfers?

Het webinar bevat praktische tips & trucs die je direct in de praktijk kunt inzetten. Deelname is kosteloos.

Webinar

Deze kennissessie is een webinar. Je volgt het webinar van achter de eigen pc of laptop. Benodigd zijn: een goede internetverbinding en luidsprekers (of koptelefoon). Kort voor de sessie ontvang je van ons een link om in te loggen in de digitale collegezaal. Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen. Uiteraard is het webinar kosteloos te volgen.

heldere stuurinformatie