Kom werken bij Accesso!

By Uncategorized

Accesso is op zoek naar een energieke BI-consultant die ons team wil komen versterken. Afhankelijk van je ervaring en achtergrond, kun je bij onze organisatie instromen op een passend en uitdagend niveau en vervolgens lekker doorgroeien. Accesso is een platte organisatie, waarbinnen we kijken naar de potentie van elke medewerker en samen werken aan duurzaam wederzijds rendement. Accesso maakt gebruikt van de meest recente (cloud) oplossingen en investeert in technieken van morgen.

Functie-inhoud
Jij helpt onze klanten om steeds meer en beter inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering. Uit diverse bronnen genereer je bruikbare data die je verder verwerkt tot stuurinformatie. Jij verdiept je in de klantbehoeften en transformeert gegevens naar heldere en duidelijke dashboards. Je blijft voortdurend naar mogelijkheden zoeken om visualisaties van diverse kpi’s verder te optimaliseren. Je implementeert (op termijn) onze oplossing bij klanten, traint gebruikers en doet een jaarlijkse check-up bij bestaande klanten

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde studie op minimaal hbo niveau in de richting business it & management (bedrijfskundige informatica), (technische) bedrijfskunde of bedrijfseconomie. Je hebt aantoonbare affiniteit met ict, hetgeen terug te zien is in studiekeuze, vrijetijdsbesteding of nevenactiviteiten. Je beschikt over uitstekende analytische vermogens, je kunt klanten adequaat adviseren en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ervaring binnen het onderwijsveld en/of met BI-oplossingen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

  • Fulltime baan (38,5 uur)
  • Marktconform salaris
  • Flexibele arbeidstijden
  • Loopbaanbegeleiding (opleidingen en trainingen)

Zie jij jezelf terug in deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief samen met je cv naar vacature@merces.nl

heldere stuurinformatie